CurlyCut

CurlyGirl

CurlyCut – Trine Horsted

Har du naturlige krøller? Lever de lidt deres eget liv – og har du prøvet alt, brugt mange penge på at tæmme dem og drømt om de bløde frizz-løse glansfyldte krøller i flotte lange lokker? Her bliver du klogere på, hvordan vi sammen kan tæmme og træne din manke, så vi får styr på kruset, så du kan gå ud af min salon og mestre krøllekunsten – for det ER muligt. Det starter nu.


Her bliver du klogere på, hvordan du får et smukkere hår, hvad en CurlyCut kan gøre for dig – og hvor stor en forandring den rette pleje og de rigtige produkter i virkeligheden gør for at skabe de smukkeste resultater og de flotteste krøller. Uden krus – kun det bløde glansfulde krøl.

Jeg tilbyder i min salon en unik klip, som er specielt udviklet til krøllet hår. Denne klip vil fremhæve og booste dit naturkrøl. Kombineret med min vejledning, vil det fremhæve dine krøller på bedste og optimale vis. Sådan får du de smukkeste krøller uden krus og frizz: De krøller vi alle drømmer om.

Som frisør med mere end 20 års erfaring ved jeg, hvor meget hår betyder for vores personlighed, udstråling og velvære. Det gælder naturligvis også for krøller – Jeg har dem selv, derfor valgt at uddanne og specialisere mig ekstra meget i naturkrøl. Vi er ALT for mange der søger vejledning og rådgivning om pleje og styling af krøl.

Hvad er Curly metoden også kaldet CG ??
CurlyCut er udviklet specielt til dig, der ønsker det allerbedste for dine krøller. Ved at få denne særlige klipning og kombinere dette med styling med skønne produkter uden indhold af silikone, udtørrende alkoholer og sulfater, så vil du se dit hår - over tid – fremstå med de flotteste fyldige og smukke krøller.

Når du beslutter dig for at optimere dine krøllers fulde potentiale gennem Curly-metoden vil du sammen med din klipning også få den bedste og en meget grundig vejledning i, hvordan du selv efterfølgende plejer og styler dine krøller, så du går fra salonen og helt trygt har styr på, hvordan du fremadrettet håndterer dit hår, så det fortsætter med at have de smukke krøller.
Som du nok allerede ved, er vask og styling lidt anderledes – det anbefales, at du “vasker” dit hår sparsomt og skånsomt.

Når du så vasker, vasker du med en balsamvask, co-wash, eller low-po, som renser dit hår skånsomt og giver dine krøller fugt. Det sikrer, at dine krøller ikke udtørrer – det vigtigste for at skabe flotte krøller er Fugt – FUGT – FUGT. Du får under vejledningen i salonen en god vejledning i, hvilke produkter, der passer til netop dit hår, så vi sikrer, at dit hår og hovedbund ikke udtørres.

Det er ofte det, det der sker med de forskellige sulfater, der findes i almindelige shampooer og det er derfor du ofte kan opleve frizz og krus i dine krøller – de er bare ikke gode venner. Når du i stedet vælger at udskifte sulfatprodukterne til en balsamvask vil du sikre, at dit hår fortsat bevarer sin naturlige fugt og samtidig tilføres ny og endnu mere fugt – NU fra en god kvalitetsbalsam og herved vil dine krøller få de bedste betingelser – du bliver en rigtig curly girl.

Silikone vil betrække hvert enkelt hårstrå med en hinde, og det forhindrer alle de gode plejeprodukter i at nå ind til dit hår og have den virkning, som de bør have – for eksempel en hårkur vil ikke have samme gode nærende effekt, når du samtidig bruger shampoo med et silikoneindhold. Vær dog ikke ”silikoneforskrækket” da der også findes lækre og positive silikoner i den kosmetiske verden. Spørg gerne og få min rådgivning herom.

Spørg meget gerne i salonen, hvilke produkter, der passer til dig og dine krøller, så du undgår produkter med alkohol, silikone og sulfat.


Formålet med Curly cut og Curly Girls fremgansmåder når det kommer til styling er, at det hele handler om at genskabe dit hårs naturlige fugt. Her er kerneredskabet, som nævnt at fjerne sulfat- og silikoneholdige produkter og tilføre FUGT – FUGT
Sådan undgår du tørt, kruset og frizzy hår – det er flotte naturlige spændstige krøller, som har fået gode vitaminer og fugtgivende produkter, vi gerne vil have, ikke? For når dit hår har fået skabt en god fugtbalance, vil dine naturlige krøller tydeligt fremstå som meget sundere hår og du vil hurtigt se et mere glansfuldt hår i spejlet.

Du kan sammenligne dit hår med uld – det kruser lidt på samme måde, når det ikke får den rette behandling og pleje. Det er derfor vigtigt at krøller tilgås mere skånsomt med væsentlig større fokus på fugt.

CurlyCut går hånd i hånd med følgende plejetips – sådan opnår du de smukkeste krøller:

Ingen vask med shampoo – det er her du dehydrerer håret  - Hvis shampoo & con – vælges til krøller da de indeholder den rigtige balance mellem fugt og protein

Ingen sulfat- alkohol- eller silikoneholdige produkter.

Klipningen sker normalt altid i tørt hår

• Ingen skæring, udtynding eller 'razorering'


• Ingen børster eller kamme i tørt hår – det kruser, slider, frizzer og i værste fald knækker håret

Når du føntørrer – så brug kold funktionen eller lav    
  varme. Høj varme skader håret.

Lyder Curly cut lige noget for dig? Så kig ind i salonen, book en tid – eller ring på 22 69 50 01

Jeg elsker mit fag og brænder for at fange præcis dine ønsker, så vi sammen finder de bedst klædelige muligheder for dig, der i dag besøger min salon. Det kombinerer jeg samtidig med min passion for trends og tendenser og særligt bæredygtig hed har en kæmpestor plads i mit hjerte – og det gælder særligt i mit valg af produkter til min salon - også når det kommer til Curly produkter.

Jeg arbejder med miljøbevidste kvalitetsprodukter, der alle er udvalgt med omtanke.Vil du læse mere - så gør det her 
// Trine Horsted
BOOK DIN TID HER