Produkter

Book en tid


ProdukterMOROCCANOIL

HÅRPLEJE & STYLING BERIGET MED ARGANOLIE

Moroccanoil er førende og pioner indenfor skønhedsprodukter beriget med arganolie. Alle Moroccanoils produkter — fra shampoo og conditioner til styling og finish — er beriget med arganolie. Dette giver en unik tilgang til hårpleje og styling, der ikke kun gør håret naturligt blødt og glansfuldt, men også forbedrer hårets tilstand hver gang produktet anvendes.

DET PERFEKTE GRUNDLAG TIL ALLE HÅRTYPER

Inden for make-up er det din foundation, der er grundlaget for det perfekte look.
Moroccanoils signaturprodukt, Moroccanoil Treatment, er det perfekte grundlag for al hårpleje. Grundet sine unikke egenskaber både ved styling og pleje starter alle styling- og salonbehandlinger med Moroccanoil Treatment — ét enkelt produkt, som giver langvarig pleje, gør håret mere medgørligt, forkorter føntørringstiden samt tilfører glans.


HVORFOR ARGANOLIE?

Arganolie er bedre end andre olier. Arganolie, som er sprængfyldt med essentiellefedtsyrer, antioxidanter og E-vitamin, er en ældgammel skønheds-hemmelighed med mange anvendelsesmuligheder, som tilfører fugt og blødgør hud, hår og negle.

MOROCCANOILS SIGNATURDUFT

Et af de mest elskede aspekter ved Moroccanoil er deres ikoniske duft, som går igen i hele produktserien. En elsket og karakteristisk duft: Krydrede ravdufte blandes med søde blomster og fylder en sensorisk rejse på flaske med en beroligende oplevelse, som du vil huske.


DAVINES
Davines er familiert og grundlagt i 1983. Målet var at produceret high-end hårprodukter i laboratoriet, der ville blive solgt rundt om i verden. Siden begyndelsen har Davines fokuseret på at producere produkter i høj kvalitet, der er udviklet i den ånd, Davines fra begyndelsen har fokuseret deres virksomhed omkring: at tage vare på jorden og at producere bæredygtige kvalitets-hårprodukter.

Produktlinierne indeholder en høj procentdel af let nedbrydelige naturligt udvundne
ingredienser, som alle er dyrket lokalt i Italien. Alle produkter er sulfat- og parabenefri, og emballagen er produceret med en minimal mængde af plastik, lige nok til at beskytte produkts indhold. 


MORE INSIDE / STYLING

More Inside er resultatet af Davines laboratoriets videnskabelig know-how og er inspireret af Artistic Director Angelo Seminara, som har været med på rejsen lige fra idéen blev født.

Produkterne giver forbrugeren en helt særlig oplevelse, da de alle (på nær arosol produkter) er pakket ind i det smukkeste papir. Alle produkterne er i miljøvenlig emballage (CO2 neutralt), og papiret som bruges til emballagen, er FSC certificeret.


FARVER

Et innovativt MILJØBEVIDST farvesystem. Farvesystemet introducerer en helt ny teknologi inden for hårfarve. En teknologi, der gør, at farven på overlegen vis trænger ind i hårets struktur og tilfører håret en ensartet farve samt ekstra glans.

Farven har enestående holdbarhed og en ekstraordinær blødgørende effekt. Mask with Vibrachrom™ er en alsidig permanent hårfarve med MEGET lavt ammoniakindhold til professionelle frisører.
 


 


 


 


 
Delilah Makeup
Super lækker Miljøbevidst Makeup, til kvinden der fortjener det BEDSTE
- Simpel at anvende, nemt at elske & SMUKT at se på !


Delilahs principper

Parabenefri
- Beslutningen var ret nem for delilah. Kosmetik behøver ikke
at indholde parabener. Uden at gå på kompromis med
performance, tilbyder delilah sikre og effektive produkter.


Dermatologisk og oftalmologisk testet
- Alle delilah’s produkter - på nær mascaraen -
er dermatologisk eller oftalmologisk testet.


Ikke testet på dyr
- Ingen af delilah’s produkter er testet på dyr.


Ansvarlig
- Alle materialerne er nøje udvalgt for at sikre de bedste resultater samt
minimere effekten for miljøet. Æskerne er fremstillet af CO² neutralt
papir med FSC certifikation og er 100% genanvendelige. Ved at
vælge denne form for ansvarlighed sikres det, at flere hektar land
bliver bevaret igennem delilah’s samarbejde med World Land Trust.Top Shelf 4 Men
Top Shelf 4 Men er serien, som er udviklet af mænd til mænd. Her er lagt vægt på produkter der skal være enkle, maskuline og uden for meget ”pjat”. Serien indeholder det mest nødvendige til både hud, hår og skægpleje. Bag disse produkter er yderst kompetente fagfolk, der har brugt mange års erfaring og ekspertise til at skabe lækre produkter, som leverer det perfekte resultat hver gang.

Meget maskulint: Designet er eksklusivt, maskulint og råt. Noget mænd kan være bekendt at vise frem på hylderne. Emballagen er bl.a. designet og formet som en whiskyflaske, så det ligger godt i hånden.

Alle produkter er uden parabener, parfume og sulfater men er baseret på naturlige aktive ingredienser, som virkelig gør en forskel, uanset om det er pleje til hår, skæg eller hud. Flere af produkterne er med ordet "the" foran, for eksempel The Wash, hvilket indikerer, at dette er det eneste rigtige produkt, man kan vælge til vask af hår og krop.

Shave produkterne arbejder antibakterieltMeraki
Meraki er et unikt univers af velvære- og livsstilsprodukter, designet og udviklet i Danmark. Serien er skabt i et kreativt univers, inspireret af skandinavisk æstetik og skabt med kærlighed til naturens skatkammer.

Vi søger et rent resultat i alt, hvad vi gør. Derfor gør vi os umage med at udvikle plejeprodukter, der bruger det bedste fra naturen, og som kæler for både krop og sjæl.

Med Meraki får du produkter med milde, aktive og nærende ingredienser, der alle er nøje udvalgt for deres egenskaber, dokumenterede virkning og naturlige dufte.

Baseret på rene og enkle principper
• Uden parabener
• Uden farvestoffer
• Uden SLS
• Uden hormonforstyrrende stoffer
• Kun brug af mild konservering
• Æteriske olier - 100% økologisk
• Basis olier - 100% økologisk
 
Åbningstider


 
Mandag 09:00 - 17:00
Tirsdag 11:30 - 21:00
Onsdag Lukket
Torsdag 08:00 - 15:00
Fredag 08:30 - 15:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
 
 

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk